дограмащоривратипокривни прозорци

Услуги

 

Оглед - Безплатен оглед и консултация за гр. София, в удобно за вас време.  Доставка - Безплатна доставка с фирмен транспорт за гр. София, за страната чрез куриер. Монтаж и демонтаж - Предлагаме безплатен демонаж на старата врата. При закпуена нова от нас.
Монтаирай сам - Само с  няколко лесни стъпки монтажа на врата е като детска игра  Врати на лизинг - Изкушаващи лизингови схеми в които Вие определяте правилата.  Къде да купим - Можете да поръчате онлайн или да потърсите нашите продукти в търговската ни мрежа...
 

 

 

Оглед и консултация:
 Спестете време и пари, възползвайте се от услугите на нашите професионалисти, които са напълно безплатни. Оглед и оразмеряване в удобен за Вас ден и час, професионална консултация и качествени съвети.
* безплатния оглед важи за гр. София.

Доставка
 Вратите и касите е нужно да се транспортират правилно за да могат да се избегнат наранявания и счупване. Ние предлагаме безплатна доставка със специално приспособени автомобили за целта, осигурявайки защита от нараняване на повърхностите. Безплатната доставка важи за гр. София, за останалите точки от страната доставката се извършва с куриерски услуги, като предварително вратата е опакована подобаващо, и при транспортирането включваме застраховка, която гарантира превоза ѝ без забележка.

Монтаж и демонтаж:
 За гр. София, нашите екипи предлагат и монтажни дейности. В тези дейности се включва:
- Взимане на размер от клиента безплатно
- Подготовка за монтаж на новата Ви врата, вече поръчана от нашата фирма
               - Монтаж на крилото и касата.
 

Монтирай сам - лесно, само с няколко стъпки
 Само с няколко лесни стъпки можеш да монтираш своята врата - като детска игра!
- без изискване на специализирани познания,
- без нужда от професионални инструменти...

Врати на лизинг:
В нашата търговска мрежа, можете да откриете подходяща за Вас оферта за лизинг - изгодни лизингови схеми предоставени от водещи банки, с преференциални отстъпки за клиенти на Plast Market, множество планове и периоди за изплащане.
Заповядайте в нашите магазини за да можем да Ви ориентираме към най-добрата оферта за закупуване на врата на изплащане, според Вашият вкус и джоб.

 

 

 

Всички права запазени Пласт Маркет ООД.
Магазин за врати © 2018