дограмащоривратипокривни прозорци

Условия и срокове за доставка

Уважаеми клиенти, всички обявени цени в eVrati.com са с включен данък добавена стойност (ДДС). Срокът за доставка е от до 45 работни дни след потвърждение на поръчката за вратите, които не са в складова наличност. За вратите в складова наличност доставката е в срок от 14 работни дни. За потвърждение на направената поръчка, ние ще се свържем с Вас на посочения телефон!  Препоръчваме Ви в удобно за Вас време, наш служител да вземе точните мерки за врата, която искате - ще получите и консултация на място. В случай, че желаете да направите допълнителни уточнения към Вашата поръчка или имате въпроси, можете да се свържете с нас на телефон 0893 353 444.

На основание чл. 55, ал.1 ЗЗП купувач, който има качеството на потребител по смисъла на ЗЗП в седемдневен срок от получаване на стоката има право без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор, като върне поръчаната стока при следните условия:

1. Да уведоми eVrati.com по електронна поща или телефон за желания отказ;

2. Да поеме транспортните разноски по връщане на стоката;

3. Върнатите стоки трябва да са във вида, в който са били доставени, в оригиналните си опаковки и с всички придружаващи ги документи;

Пласт Маркет ООД възстановява в срок от 30 (тридесет) дни в пълен размер заплатените суми от потребителите в случай на упражнено право на отказ в съответствие с чл. 14 от настоящите Общи условия.

Всички права запазени Пласт Маркет ООД.
Магазин за врати © 2018