дограмащоривратипокривни прозорци

Начини на плащане

За да ви предложим възможно най-голямо удобство и гъвкавост Ви предоставяме няколко възможности за заплащане на Вашата поръчка:

В брой

Ако желаете може да получите Вашата поръчка на място в избран офис на Пласт Маркет ООД. Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума в брой.

Пос терминал

Приемаме плащания на място с най-популярните марки карти: Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro, Maestro/Борика.

Наложен платеж

Плащане при доставка: при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

По банков път

При избиране на този метод на плащане можете да извършите банков превод към нашата сметка. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. Пласт Маркет ООД.

На изплащане

На изплащане на равни месечни вноски, за поръчки над 150 лв. с максимален срок за погасяване 36 месеца. За целта Пласт Маркет ООД има сключени официални договори с UniCredit Consumer Financing, JetCredit и TBI Bank. Можете да кандидатствате онлайн, на място.

Онлайн – можете да поръчате продукт на изплащане директно от нашия уебсайт, бързо и удобно. Можете да изчислите колко ще е месечната Ви вноска като използвате калкулатора, на страницата на всеки продукт. За да кандидатствате за стока на изплащане, само натиснете бутона Купи на изплащане и следвайте стъпките.

На място – кандидатствате за покупка на изплащане директно на място в някой от обектите ни. Наш консултант ще Ви консултира и помогне във всяка стъпка на процеса – от избора на продукт до подписването на договора за кредит.

Всички права запазени Пласт Маркет ООД.
Магазин за врати © 2018