дограмащоривратипокривни прозорци

Блиндирана входна врата T-686

Блиндирана входна врата T-686
Производител: Без производител
Код на продукт: T-686
Наличност: В наличност
Цена: 484.00 лв.
с ДДС: 484.00 лв.
Монтаж:

К-во:  

Блиндирана входна врата, изработена от 1,5 мм. прахово боядисан метал и 10мм. MDF- фрезовани панели с лаково покритие. Размери на вратата с касата 92/200 см. Дебелината на крилото е 70мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. Структурата на крилото представлява два  MDF-лакирани панела-всеки по 10мм, а за шумо- и термоизолация е поставен полистирен.

Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. Касата е регулируема и може да облече зид с дебелина до 34см. Моделът е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с „Г-образна“ лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и изграждане на праг.Вратата е снабдена с една  заключваща система DAF-моноблок  с три активни шипа.

В комплекта са включени:

- Крило 7см изработено от: метал, полистирен, MDF-плоскости.
- Регулируема каса за зид с дебелина до 34см, с фабрично поставено гумено уплътнение по нея.
- Обков: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна /пасивните дръжки, които предлагаме са два типа – „полумесец“ и „пура“/; шпионка с метално чукче; панти.
- Един секретен патрон с  три ключа; бронировка на патрона с вдлъбната капачка против разбиване.
- От страната на пантите крилото е подсилено с три пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са скрити  в касата.

**Повърхността на вратата подлежи на захабяване следствие на слънчевите UV-лъчи и влагата и не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако няма изграден навес, който да предпазва вратата.

Характеристики
Височина 2000 мм
Широчина 920 мм
Крило 70 мм
Покритие 1,5 мм. прахово боядисан метал и 10мм. MDF- фрезовани панели с лакирано покритие
Заключване Един секретен патрон с три ключа; бронировка на патрона с вдлъбната капачка против разбиване
Гаранция 2 години
Произведена Турция
Всички права запазени Пласт Маркет ООД.
Магазин за врати © 2018