дограмащоривратипокривни прозорци

Интериорни врати Classen

С течение на времето на интериорните врати, отдавна не се гледа, като на обикновена врата за преход между стаите в нашия дом. Те са станали много важна част от вътрешния интериор на всеки един дом. Интериорните врати на Classen намират голямо приложение у нас.

За Classen

Classen е бързоразвиваща се фирма заемаща главни позиции в Източна и Централна Европа. С близо 50 годишната си история, Classen е една от водещите фирми за производство на качествени интериорни врати. В прогрес на развитие, през 1990г. се създава дъщерната фирма Classen-Полша. Фирма заемаща над 8000 м2 производствена площ, с повече от 300 служители, които осигуряват над 500 000 врати годишно. Вратите Classen се намират на българския пазар, вече 10 години. Продукт, който задоволява нужните изисквания на клиента в днешно време. А именно това, клиентът да получи качествена стока на ниска цена.

Защо Classen

В продуктите на Classen се влагат, само естествени материали. Материали, които не замърсяват околната среда и не вредят. Главно се използват дървени деривати като МДФ и ПДЧ, продукти които са предпочитани и добре оценени на пазара. Направени са с висока прецизност. Когато крилото се затвори, то прилепва плътно към касата. Не оставя неравномерна фуга. Нивото и на шумоизолация е 28 децибела, благодарение на гуменото уплътнение. Затварянето на крилото е напълно безшумно. При денивелаяция на пода, регулируемите панти на вратите Classen влизат в много добра ползва. Те позволяват да се регулира врата, въпреки това различие в нивото на пода.

 

Всички права запазени Пласт Маркет ООД.
Магазин за врати © 2018