дограмащоривратипокривни прозорци

Магазин за врати | Интериорни врати | Метални врати

Фирма Пласт Маркет ООД

Интериорни врати

Интериорните врати, които предлагаме на нашите клиенти се отличават с инидивидуален стил и високо качество. Сами по себе си те могат да бъдат различни: врати с гладка или релефна повърхност, декоративни елементи известни още, като „фрезовани елементи“. Интериорните врати могат да бъдат с различен тип остъкление без ограничение, също така с крила отварящо се наляво или надясно, плъзгащи се или сгъваеми в зависимост от желанието на клиента.

Метални врати

Металните врати, които предлагаме ще задоволят вашите желания и потребности. Предлагаме различни видове метални врати зависимост от желанието на клиента. Повечето корпоративни сгради и жилищни с високо охраняемите сгради използват блиндирани метални врати за по-голяма сигурност. Качествената изработка и професионалното обслужване са водещи в нашата дейност свързана с металните врати.

Висококачествен монтаж

Може да се доверите на нашите монтажни групи, които ще монтират вашата интериорна или метална врата професионално. Важните елементи преди слагането на новата врата са няколко: проверка на строителния отвор, подготовка на различните компоненти на вратата, сглобяване на касата на вратата, подготовка на крилото, поставяне на касата в строителния отвор, нивелиране на касата и слагане на полиуретанова пяна нагласяне и монтаж на декоративните первази.

 

Последни новини

Виж всички новини
Иновация от Classen Date posted - 25/02/14

Иновация от Classen

Живеете в панелно жилище? Искате да смените интериорните врати на стаите, без да се къртят старит...

Прочети още
Метални-Блиндирани врати Date posted - 20/01/14

Метални-Блиндирани врати

Предназначение на металните врати Металните врати все по-често са предпочитани за вхо...

Прочети още
Интериорни врати Classen Date posted - 20/01/14

Интериорни врати Classen

С течение на времето на интериорните врати, отдавна не се гледа, като на обикновена врата за прех...

Прочети още

Препоръчани

Всички права запазени Пласт Маркет ООД.
Магазин за врати © 2018