дограмащоривратипокривни прозорци

Често задавани въпроси

1. Какво покритие на вратите да избера?

*    Лак на водна основа – най-икономичен клас покритие, масово използвано покритие в българските домакинства между качество и цена.
**   Акрилна боя за вътрешна употреба – осигурява дългогодишна експлоатация на вратата на достъпна цена
***  Порта декор и Минимакс – с по-високи параметри на износване и устойчивост на влага подходящо за мокри помещения
**** Портадур, естествен фурнир, акрилна боя за външна употреба и покритие PVC – класове с най-високи параметри, гарантиращи високо качество на експлоатация, с препоръка за използване в жилищни блокове и офиси.
***** CPL HQ и полиестерна боя – изключително висока устойчивост на въздействието на външни фактори, с препоръка за използване за хотели, сгради с обществен характер и офис сгради.
****** HPL , киселино-устойчива неръждаема стомана – покрития , чиито параметри гарантират защита за интезивно използване на вратите – за места с голям поток от хора.

2. Какъв "пълнеж" за вратите да избера?

При интериорни врати, изборът от пълнеж е обикновено се свежда между „пчелна пита”, перфорирано ПДЧ или многопластова дървесна плоча:
- Пчелната пита е най-лекия и икономичен вариант за интериорна врата.
- Перфорираното ПДЧ осигурява по-добра и стабилна конструкция на вратата, както и осигуравяа по-добра изолация
- Многопластовата дървесна плоча се използва предимно за таблените вратите в естествен фурнир и представлява конструкция от висок клас.

3. Интериорните врати подходящи ли са за баня?

Да, интериорните ни врати са подходящи за баня при условие, че се спазвят някои условия за експлоатация – нямат пряко взаимодействие с водата и помещението се проветрява. За по-добро проветряване препоръчваме прилагане на вентилационни решетки или вентилационни отвори.

Фирма "Пласт Маркет" ООД е първата фирма в България предлагаща двулицеви врати за баня. От вътрешната страна на мокрото помещение вратата е алуминиева, а от другата страна е с интериорен дизайн. Може да видите вратата тук.

4. Как да постигна повече пространство и светлина?

За осигуряването на повече пространство и светлина има няколко решения – оберлихт, странични панели или двоен портал. След консултация с наш колега ще изберем най-доброто решение за Вас.

5. Предлагате ли врати по индивидуални размери?

Принципно всички заводи, които произвеждат вратите работят по собствени размери, които са стандартни за интериорните врати, но те са толкова всеобхватни, че практиката показва, че няма случай, в който вратите да не са приложими

6. Как да направя поръчка и какъв е срокът на изпълнение?

Когато вече сте направили своя избор на врати, наш монтажник ще Ви посети, за да вземе конкретни размери , след което ще Ви очакваме в нашия офис за попълване на формуляр за поръчка и сключване на договор. Предплата по договора е в размер на 50 % от стойността на стоките, без услугите. Услугите се заплащат след тяхното извършване. Срокът на доставка за стандартните поръчки е между 2 и 4 седмици, обикновено около 25 календарни дни. За нестандартните поръчки срокът и цената се определят след консултация в някои от нашите офиси, които може да намерите ТУК.

Всички права запазени Пласт Маркет ООД.
Магазин за врати © 2018